Hoppa till innehåll
Hem » 27 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

27 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Under kvällen igår larmades polisen till en bostad i Angered med anledning av att en kvinna blivit slagen av sin man inför barnen. Polis kommer till platsen och griper mannen misstänkt för misshandel i relation, våldtäkt och barnfridsbrott.

22.04 Kungälv, stöld genom inbrott
Polis larmas till Rollsbovägen med anledning av ett pågående inbrott i en plåt och lackeringsfirma. Polis griper två personer i nära anslutning till platsen och ett tio-tal fulla dunkar innehållande diesel tas i beslag. 

23.24 Härryda, stöld genom inbrott
Polios larmas till Boråsvägen, Rävlanda med anledning av ett pågående inbrott på en frisörsalong. En allmänhet ser vad som sker och skrämmer tjuven på flykt. Oklart om den ensamme tjuven fick med sig något. Polis skriver en anmälan gällande stöld genom inbrott.

01.46 Borås, misstänkt drograttfylleri
Vid Trandaredsgatan stoppas två personer i en bil för kontroll. Föraren misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

02.44 Lerum, misstänkt drograttfylleri
Vid Mjörnbo Allé stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

06.07 Kungälv, misstänkt rattfylleri
På E6 vid Kodemotet stoppas en bilist som får följa med för provtagning, misstänkt för rattfylleri efter att blåst positivt i polisen sållningsinstrument.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.