Hoppa till innehåll
Hem » 24 mars 17:22, Bedrägeri, Skövde

24 mars 17:22, Bedrägeri, Skövde

En anhörig till en kvinna född -26 boende vid Dälderna får ett telefonsamtal från hemtjänsten. De uppger att kvinnan berättat för dem att hon haft ”två civila poliser” på besök. ”Poliserna” ska att hon blivit bestulen på 10 000:- på sitt konto och de var där för att hjälp till med detta. 

Som tur var så hade kvinnan inga kontanter eller kontokort i bostaden. ”Poliserna” hade sedan uppgivit att de skulle komma tillbaka. Den riktiga polisen har sedan under kvällen genomfört olika utrednings/spaningsåtgärder men ingen är ännu gripen. 

Ännu ett sk åldringsbrott i området. Om någon gjort några iakttagelser av fordon eller personer som kan kopplas till denna typ av brott, ring 114 14. Är brottet pågående ring 112.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.