Hoppa till innehåll
Hem » Uppdatering gällande ärende om misstänkt människorov i Gnesta

Uppdatering gällande ärende om misstänkt människorov i Gnesta

Observationer hela vägen mot Danmark är intressanta. Tjejen sågs senast i Gnesta natten mellan fredag och lördag 10-11 mars och polisen är mycket angelägna om att få in observationer.

Bilden kring vad som har hänt har till viss del börjat klarna. Den försvunna flickan har troligen inte färdats ensam då hon behöver hjälp för att ta sig fram. I och med det kommer hon troligtvis inte heller själv kunna ta sig ur den situation hon nu är i och därför kan allmänhetens hjälp bli avgörande för vårt jobb med att hitta henne.

Observationer hela vägen mot Danmark intressanta

Polisen vill i första hand ha in iakttagelser från natten hon försvann och fram till i början på denna vecka (vecka 11) men alla som tror sig ha sett henne bör genast höra av sig. Polisen är relativt säkra på att hon färdats med bil söderut på de större vägarna och vill få in eventuella observationer hela vägen ner mot Danmark. Troligtvis måste hon och den eller de som är med henne stannat vid diverse stopp längs vägen. Det är därför extra intressant med observationer från exempelvis bensinmackar, rastplatser och restauranger längs vägarna.

Bilden på Hjälp polisen är fortsatt aktuell. När hon sågs senast bar hon jackan på bilden och de glasögonen. 

Polisen önskar allmänhetens hjälp

Polisen ser det som viktigt i fortsatta utredningen att allmänheten hjälper oss och uppmanar alla som tror sig ha uppgifter att genast höra av sig. Hjälp oss också gärna att sprida detta vidare så att så många som möjligt ser det. Gärna då till personer som i första hand kunnat vara på platser längs de större vägarna söderut hela vägen mot Danmark under den nämnda perioden.

Det pågår en förundersökning vilket gör att en hel del i ärendet faller in under förundersökningssekretess. Det innebär att mer detaljer inte kan lämnas i nuläget. Mer information kan komma vid senare tillfälle.

Har du upplysningar som du sätter i samband med försvinnandet? Ring då Polisen på 114 14.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus för hela Blekinge.