Hoppa till innehåll
Hem » 11 mars 08:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

11 mars 08:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Sedan midnatt har tre personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Under natten beordrades polisen till en bostad i Umeå kommun med anledning av ett bråk. På platsen grips en man i 30-årsåldern som misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla mannen.

01:45 Våld mot tjänsteman, Skellefteå
Polisen beordras till ett uteställe i Skellefteå med anledning av att ordningsvakt har omhändertagit en berusad man. I samband med omhändertagandet ska mannen ha blivit utåtagerande och hotfull mot ordningsvakten. Polisen tar upp en anmälan gällande våld och hot mot tjänsteman samt skadegörelse då mannen misstänks ha gjort åverkan på en vägg på utestället.

02:25 Misshandel, Umeå
Polisen uppmärksammar ett bråk utomhus på Rådhustorget. Det finns i nuläget inga närmare uppgifter om vad som har inträffat. Polisen tar upp en anmälan om misshandel.

03:52 Misshandel, Umeå
Polisen uppmärksammar ett bråk i centrum. Flertalet personer ska ha varit inblandade. Enligt tillgängliga uppgifter ska en man ha blivit misshandlad av flera personer. Polisen tar upp en anmälan om misshandel. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.