Hoppa till innehåll
Hem » 06 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

06 mars 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17.49 Göteborg. brand i lägenhet
Räddningstjänst, ambulans samt polis larmades till Dimvädersgatan med anledning av en brand i en lägenhet. Det var en fullt utvecklad brand som troligtvis startat i sovrummet. Räddningstjänsten kunde begränsa branden och inga andra lägenheter drabbades. En man i 65-årsåldern fördes till Sahlgrenska sjukhuset med allvarliga skador och en anmälan om grov allmänfarlig vårdslöshet har upprättats. En teknisk undersökning har genomförts.

21.20 Skövde, trafikolycka
På länsväg 2761 i Timmersdala inträffade en olycka med en traktor och en personbil inblandade. De hade frontalkrockat i ganska låg hastighet. En person fick åka med till sjukhuset med bröstsmärtor. Bilen fick bärgas från platsen. En anmälan o vårdslöshet i trafik har skrivits men ingen är i nuläget delgiven misstanke.

23.58 Strömstad, inbrott
På Karlsgatan har det varit inbrott i en obemannad butik där man behöver bank-id för att registrera sig vid ingång. En man krossade en ruta för att slippa registrera sig och plockade till sig två kundkorgar med mat och lämnade sen platsen. Ägaren befann sig dock på lagret och kunde följa efter gärningsmannen på avstånd och leda polisen fram till rätt person. Polisen kunde säkra och identifiera en man i 35-årsåldern som nu misstänks för stöld genom inbrott. Varorna återlämnade till ägaren.

02.01 Göteborg, misshandel
På Guldmyntsgatan har en manlig taxiförare i 60-årsåldern blivit misshandlad av en kund. En man som åkt med honom slog honom flera gånger i ansiktet samt skallade honom. Taxiförarens glasögon gick sönder vid händelsen. Gärningsmannen försvann sen från platsen och har ännu inte gripits. Oklart om taxiföraren behövde vård för sina skador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.