Hoppa till innehåll
Hem » 25 februari 08:09, Sammanfattning natt, Jönköpings län

25 februari 08:09, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 70-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:35 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Södra Stigamovägen i Vaggeryd med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha hamnat på taket. Polis har varit på plats. Föraren, en man i 20-årsåldern, kontrollerades av ambulans på plats. Han ska ha klagat på smärta i en arm. Det finns ingen misstanke om brott. 

22:42 Polis larmades till Svartåparken i Aneby med anledning av att en person ska ha blivit utsatt för ett rån där vid 22-tiden på fredagskvällen. Målsägande, en man i 40-årsåldern, ska ha hotats med ett vasst föremål av tre okända gärningspersoner och blivit rånad på sin klocka. Han ska inte ha skadats fysiskt i samband med händelsen. En anmälan om rån kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

22:46 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till länsväg 582 utanför Gislaved med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha voltat. Polis har varit på plats. Det finns inga personskador och ingen misstanke om brott. Föraren, en man i 40-årsåldern, fick hjälp med att beställa bärgare.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.