Hoppa till innehåll
Hem » 25 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

25 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:11 Trafikolycka, Göteborg
Polis kallades till Djurgårdsgatan i Göteborg med anledning av en trafikolycka, en bilist hade i hög hastighet kört in i en stolpe och var enligt anmälare nära att köra på människor på platsen. Polis kunde säkra en förare en man i 30-årsåldern som misstänks för vårdslöshet i trafik. 

01:48 Bråk, Göteborg
Ett bråk mellan ett 15 till 30-tal maskerade fotbollssupportrar från IFK och GAIS ska ha uppstått på Kungstorget vid Kungstorgets Brygghus i Göteborg. Flera supportrar ska ha försökt ta sig in på Brygghuset där en gruppering vistades. Ordningsvakter tvingades gå emellan för att skilja grupperna, då en hotfull stämning uppstod.  
När Polis kom till platsen sprang flertalet supportrar i olika riktningar.  Fyra personer omhändertogs enligt polislagens 13§.

03:38 Misshandel, Kungälv
En kvinna ska enligt uppgifter blivit misshandlad i Kungälv av en manlig bekant. Mannen ska ha slagit kvinnan med en flaska och kvinnan blödde ifrån huvudet när polis kom till platsen. Mannen greps misstänkt för misshandel. Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans för vård. En anmälan om grov misshandel har upprättats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.