Hoppa till innehåll
Hem » 18 februari 08:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

18 februari 08:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 65 ärenden som rör Södermanlands län. Nedan följer ett urval.

01:27 Allmänheten larmar om en fullt utvecklad bilbrand vid länsväg 614 i höjd med Stigtomta, Nyköping. Ingen spridningsrisk förelåg. Polispatrullen kommer att skriva en anmälan om skadegörelse genom brand.

01:44 Polisen larmades till en adress i Nyfors, Eskilstuna, med anledning av en misstänkt misshandel utomhus. Enligt larmet ska en man i 20-årsåldern ha blivit misshandlat med något typ av tillhygge. Gärningspersonen ska efter misshandeln ha lämnat platsen i en bil. Den drabbade mannen fick åka med ambulans till vården för kontroll. Polisens presstjänst har ingen information om skadeläget. Händelsen utreds som grov misshandel. Det finns flera vittnen till händelsen och polisen kommer nu fortsätta utreda händelsen genom att bland annat prata med vittnena.

02:27 Polisen larmades till en adress i Skogsängen, Eskilstuna med anledning av att ett antal bilar på adressen fått sina rutor krossade. En anmälan om skadegörelse kommer att skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland