Hoppa till innehåll
Hem » 17 januari 15:29, Trafikolycka, Linköping

17 januari 15:29, Trafikolycka, Linköping

Bil och elsparkcykel i kollision

15:01 Polis och ambulans larmades till Attorpsgatan i Linköping. En bilist hade kolliderat med en elsparkcyklist som vaken och talbar fördes med ambulans till sjukhus. Det är ännu oklart hur skadeläget ser ut.

Polisen skriver en anmälan om att bilisten ej har iakttagit väjningsplikt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *