Hoppa till innehåll
Hem » 04 januari 07:04, Sammanfattning natt, Norrbottens län

04 januari 07:04, Sammanfattning natt, Norrbottens län

22:25 Trafikolycka vilt, Luleå
Personbil som kolliderat med ett rådjur på Hertsövägen i Lerbäcken. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

22:30 Trafikolycka vilt, Kalix
Lastbil som kolliderat med flera renar på E4 i Månsbyn. Inga personskador rapporterades. Den aktuella samebyn har kontaktats.

23:05 Trafikolycka vilt, Älvsbyn
Personbil som kolliderat med en älg på riksväg 94 i Pålsträsk. Inga personskador rapporterades. En eftersöksjägare kallades till platsen.

23:30 Trafikolycka vilt, Kalix
Personbil som kolliderat med flera renar på E4 i Månsbyn. Inga personskador rapporterades. Den aktuella samebyn har kontaktats.

00:24 Trafikkontroll, Luleå
Trafikkontroll i närheten av korsningen Hertsövägen-Lerbäcksvägen i Luleå. Samtliga kontrollerade fordon utan anmärkning.

01:51 Rattfylleri, Luleå
Samtal inkommer från vittnen om ett misstänkt rattfylleri i centrala Luleå. En personbil i vilken två personer ska ha färdats har vid färd krockat med en släpvagn. Därefter har bilen kört vidare en bit till en parkeringsplats, varpå personerna sedan avvikit från platsen. En av personerna anträffades senare en liten bit därifrån och omhändertas då för fylleri. En anmälan om smitning från trafikolycksplats samt rattfylleri har upprättats.

06:01 Trafikolycka vilt, Kalix
Bil som kolliderat med en älg på E10 i Töre. Inga personskador rapporterades. Den aktuella samebyn har kontaktats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.