Hoppa till innehåll
Hem » 02 januari 07:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

02 januari 07:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 30 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

03:37 Polis larmades om en bilstöld i centrala Jönköping. Det var en person i närområdet som larmade polis om händelsen. Två gärningspersoner hade åkt iväg i bilen. Flera polispatruller involverades i ärendet för att söka efter bilen. Ungefär vid 05:15-tiden påträffades bilen av polis, ingen gärningsperson fanns på plats. Bilen var parkerad i centrala Jönköping. Senare lokaliserades två misstänkta gärningspersoner av polis i centrala delar av Jönköping. Gärningspersonerna greps. De gripna är en man i 30-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern. De är misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel, fler brottsmisstankar kan tillkomma.

05:08 Polisen larmades till Mässvägen i Jönköping med anledning av ett inbrott i en verksamhetslokal. Det var ett väktarbolag som kontaktade polis. En dörr till lokalen var uppbruten. Polis har genomfört en brottsplatsundersökning. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det är oklart om något har stulits. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.