Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-12-30 07:04:39 30 december 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 2022-12-30 07:04:39 30 december 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:00 Grov skadegörelse genom brand, Göteborg
Två bilar sattes i brand på Tagenevägen i Göteborg. Polis och räddningstjänst var på platsen och en anmälan är upprättad ingen gripen i nuläget. Det fanns en spridningsrisk till intilliggande fastigheter så en alternativ brottsmisstanke är försök till mordbrand. 

23:20 Blåljus sabotage, Göteborg
En polisbil utsattes för skadegörelse vid Hisingens Polisstation. Polisbilen fick två däck sönderskurna. En anmälan om blåljus sabotage är upprättad 

23:43 Blåljus sabotage, Mölndal
En polisbil blev utsatt för skadegörelse då bildäcken skars sönder på Gunnebogatan i Göteborg. Samtliga fyra däck var sönderskurna när polispatrullen kom till bilen efter att ha genomfört utredningsåtgärder vid adressen.  

23:55 Blåljus sabotage, Göteborg
Er polisbil fick ett däck sönderskuret utanför polishuset på Ernst Fontells Plats. En bil ska ha setts lämna adressen i samband med skadegörelsen. En anmälan om blåljussabotage är upprättad. 

00:16 Gripande, Mölndal
En radiobilspatrull stoppade ett fordon som liknade ett som setts lämna Ernst Fontells Plats i samband med att en polisbil utsattes för skadegörelse. I Bilen satt fyra personer samtliga kända av Polis sedan tidigare och hemmahörande i gängmiljö på Hisingen. Personerna greps misstänkta för blåljus sabotage, samt förberedelse till grov stöld, männen är i 18-27-årsåldern. 

02.02 Brand, Göteborg
Polis larmades till Slottskogsgatan i Göteborg med anledning av en brand i bostad. En brand härjade flera bostäder och en man fördes till sjukhus med ambulans. Flera bostäder fick evakueras i samband med branden och en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.