Hoppa till innehåll
Hem » 21 december 07:54, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

21 december 07:54, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Under natten har två personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:03 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen kontrollerar en man i Sundsvall som misstänks ha kört bil trots att han ska vara berusad. Polisen tar med honom för provtagning. Anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas.

00:16 Arbetsplatsolycka, Sundsvall
Polisen beordras till Nacksta med anledning av en arbetsplatsolycka. En person ska ha ramlat från ett lastbilsflak i samband med arbete. Ambulans tillkallas och personalen kontrollerar personen. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan gällande arbetsplatsolyckan. 

00:21 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en krog i Stenstan med anledning av ett bråk. Enligt tillgängliga uppgifter misstänks en man ha misshandlat en annan. En av dem omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. När polisen är på plats framkommer också uppgifter om en skadegörelse på en toalett. Anmälan upprättas gällande misshandel samt skadegörelse.

00:58 Stöld, Sundsvall
Polisen uppmärksammas på ett bilinbrott i Stenstan. Okänd gärningsperson ska ha tagit sig in i fordonet och tillgripit gods. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan.

02:38 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Polisen larmas om en trafikolycka på E4 Norrtjärn, Bjästa, Örnsköldsvik. En personbil ska ha kört in i mitträcket. Enligt tillgängliga uppgifter ska personerna som färdades i bilen inte ha behövt uppsöka sjukvård. Polisen har varit på plats, bilen flyttas då den står trafikfarligt till. Olycksorsaken ska utredas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.