Hoppa till innehåll
Hem » 19 december 07:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

19 december 07:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Stök i lägenhet, fem misstänkta för narkotikabrott

22:42 Polisen larmades till en adress i södra Norrköping där allmänheten uppfattade det som stökigt i en lägenhet. Inringare misstänkte att det var någon form av drog man rökte i lägenheten.

I lägenheten påträffades fem kvinnor i 18-årsåldern och yngre som samtliga blir misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk. Lägenhetsinnehavaren blev dessutom misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

Vårdnadshavare ombads hämta upp sina barn.

I lagen står det att alla som får kännedom om eller misstänker att ett barn far illa bör anmäla det till socialnämnden. Det gjordes i detta fall.

Misstänkt rattfyllerist i Mjölby

23:21 En polispatrull stoppade en bil på Kungsvägen i Mjölby för en förar och fordonskontroll.

Under kontrollen uppstod misstanke om rattfylleri och efter blåskontroll fick mannen följa med för provtagning på polisstationen i Mjölby för provtagning.

Efter förhör upphörde frihetsberövandet.

Inbrott i Kallerstad

00:55 Polisen larmades till en adress i Kallerstad för ett pågående inbrott. Flera patruller larmades till platsen och började söka i närområdet utan att få träff på någon misstänkt.

En patrull konstaterade att inbrottet var fullbordat och att det handlade om kassan. Dock var ingen gärningsman kvar på platsen.

En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.