Hoppa till innehåll
Hem » 17 december 06:58, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

17 december 06:58, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.53 Stöld genom inbrott, Ardala, Skara. Polis skickas till en bostad i Ardala där ett inbrott skett. Ett fönster är krossat och saker saknas i ett rum. Boende har varit borta hela dagen, och upptäcker inbrottet när man kommer hem på kvällen. LOKUS, lokal brottsplatsundersökare, kommer att undersöka bostaden. En anmälan stöld genom inbrott skrivs.

00.10 Misshandel, Järnvägsgatan, Skara. Polis skickas till ett hotell i Skara, med anledning av skadegörelse. Det framkommer att väktare försökt att avvisa en man, som då blivit upprörd och börjat slå sönder saker. På plats håller polisen förhör, och mannen blir misstänkt för skadegörelse, olaga hot, misshandel samt för försök till misshandel. 

02.21 Narkotikabrott, Fjällbacka. Polis kontrollerar en man som visar tecken på påverkan. Han har även misstänkt narkotiskt preparat på sig. Detta tar polis i beslag, och mannen är nu misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk och innehav.

01.05 Misshandel, Sandgärdsgatan, Borås. Polis skickas till en nattklubb, där en person blivit misshandlad. På plats hör polis inblandade personer, och en anmälan samt en motanmälan om misshandel skrivs. Ingen av de berörda har behövt vård. 

03.08 Rån, Västra Hamngatan, Göteborg. En man blir slagen i ansiktet och rånad på sina två mobiler av fyra gärningsmän. Mannen får hjälp av en taxichaufför att ringa polis, som möter upp honom och skriver en anmälan gällande rån.

05.27 Brand, Fjäråsvägen, Sätila. Polis och räddningstjänst skickas till Sätila, där det brinner i en ladugård. Det finns inga djur eller personer i den, och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.