Hoppa till innehåll
Hem » 31 oktober 06:06, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

31 oktober 06:06, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19.32 Brand, Starrkärr, Ale. Larm inkommer om brand i en container, och polis samt räddningstjänst skickas till platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs. 

21.05 Stöld genom inbrott, Ytterby, Kungälv. Polis skickas till en bostad där ett inbrott skett. Via ett fönster till sovrum har man tagit sig in i bostaden, och där tillgripit smycken. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

21.24 Drograttfylleri, väg 46 Åttagården, Falköping. Polispatrull stannar en bil för kontroll där föraren, en man, visar tecken påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Polis omhändertar bilnycklar samt mannens körkort.

21.29 Stöld genom inbrott, Sjuntorp, Trollhättan. Polis skickas till en bostad i Sjuntorp, där ett inbrott skett. Man har tagit sig in i bostaden via övervåningen med hjälp av en stege. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras under måndagen för att säkra eventuella spår. 

03.36 Försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, grovt, centrala Tibro. En kvinna larmar polis om att en ensam gärningsman försökt att tvinga till sig hennes bil. Gärningsmannen har genom att hota kvinnan med ett vapenliknande föremål tvingat henne att kliva ur bilen. Gärningsmannen kan därefter inte starta bilen, och springer i stället i från platsen. Polisen söker i området men den misstänkte anträffas inte. En anmälan skrivs. Kvinnan har inte fått några fysiska skador i samband med händelsen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.