Hoppa till innehåll
Hem » 13 oktober 07:39, Sammanfattning natt, Södermanlands län

13 oktober 07:39, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 70-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Tolv personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Kameraskåp uttsatta för inbrott

02:18 Polisen fick information om att ett kameraskåp för trafikövervakning utanför Stängnäs Aspö  på riksväg 55 utsatts för inbrott. Ett annat Skåp utsattes för skadegörelse. Det verkar vara en del av en större händelse då även ett antal skåp i Enköpingstrakten drabbats. I nuläget har polisen ingen misstänkt.

Bilförare tappade kontrollen, hamnade i Eskilstunaån

06:07 Polis och räddningstjänst larmades till Nybron i Eskilstuna. En personbil hade av okänd anledning kört ner i Eskilstunaån. Bilens lysen kunde ses nere i vattnet. Föraren lyckades oskadad ta sig upp ur bilen och uppgav att han var ensam i fordonet. Bilen kommer att bärgas under dagen och ska i samband med detta dokumenteras för att finnas med i bedömningen om rättsläget i ärendet.

Bilen kom enligt initiala uppgifter från Smörtorget samt färdades i riktning mot Nybron och olyckan inträffade efter kurvan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland