Hoppa till innehåll
Hem » 13 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

13 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20.48 Göteborg, brand
På Svanebäcksgatan har det börjat brinna i en dörrmatta utanför en lägenhetsdörr. Mattan såg ut att ha någon vätska på sig och branden misstänks vara anlagd. Elden spred sig in under dörren så det blev en del brandskador på golvet innanför. Räddningstjänsten var på plats och släckte. Ingen utrymning av fastigheten var aktuell och ingen person kom till skada. Anmälan om mordbrand skriven.

22.41 Mariestad, inbrott
I sitt kameralarm såg ägaren till en livsmedelsbutik på Sandbäcksvägen hur en man hade brutit sig in i butiken. Han gick omkring och plockade med sig varor i en väska. Polisen var snabbt på plats och kunde gripa mannen som var kvar i butiken. Mannen, som är i 50-årsåldern, anhölls senare av åklagare.

00.10 Mellerud, drograttfylleri m.m.
På Norra Kungsgatan krockade en bilist så att krockkudden utlöstes. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknade körkort och visade tecken på narkotikapåverkan och togs därför med för provtagning. Han misstänks nu för drograttfylleri, grov olovlig körning samt innehav av narkotika.

04.58 Göteborg, inbrott
På August Barks gata i Högsbo har någon tagit sig in i en företagslokal genom en inkörning med en truck. I lokalen har man stulit skönhetsprodukter, men det är i nuläget oklart hur mycket och till vilket värde. Polisen har sökt i området men ingen är ännu gripen. En teknisk undersökning kommer att göras under morgonen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.