Hoppa till innehåll
Hem » 09 oktober 09:08, Sammanfattning natt, Dalarnas län

09 oktober 09:08, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Bråk, Rättvik kl. 23.40

Det har varit stökigt i Rättvik under kvällen med påverkade personer och musik som har spelats högt ifrån bilar. I vart fall en person är misstänkt för brott, våldsamt motstånd, och flera personer är avvisade.

Narkotikabrott, Mora kl. 02.19

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika i Moraparken. Han får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Misshandel, Ludvika kl. 02.23

Två män har slagits med varandra utomhus och de blir båda uppsatta som misstänkta och målsägande. De är i 30-årsåldern. Det är oklart om någon av dem behövde akutsjukvård men en ambulans har varit på platsen och kontrollerat.

Stöld, Säter kl. 04.12

En man är misstänkt för försök till stöld efter att ha knackat hål på drivmedelstanken på en parkerad bil. Han har ställt en dunk under tanken och drivmedel har runnit ner i dunken men även utanför på marken så räddningstjänsten har varit på platsen och sanerat. Mannen, som är i 60-årsåldern, blir omhändertagen enligt LOB.

Utöver detta har vi bland annat hanterat fem viltolyckor utan personskada och sex trafikbrott. Vi har genomfört 15 kontroller av personer och fordon och omhändertagit flera personer enligt LOB. Vi har också hanterat sex ärenden gällande psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.