Hoppa till innehåll
Hem » 20 september 14:42, Arbetsplatsolycka, Torsby

20 september 14:42, Arbetsplatsolycka, Torsby

En man i femtioårsåldern har förts till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Torsby.

Mannen arbetade med renovering av lägenheter och befann sig på en balkong då ett skyddsräcke på något sätt fallerade. Han föll då några meter och ådrog sig skador av oklar art. Polispatrull har varit på plats och dokumenterat och hållit förhör. Upprättar anmäkan arbetsplatsolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.