Hoppa till innehåll
Hem » 20 september 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

20 september 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

04:37 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Ekbacken i Eskilstuna med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska två parkerade bilar ha börjat brinna. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Räddningstjänsten släckte branden och förhindrade spridningsrisk. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Södermanland