Hoppa till innehåll
Hem » 07 september 06:13, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

07 september 06:13, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00.41 Rattfylleri, Skene, Mark. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri, och polis omhändertar även hans körkort.

03.53 Skadegörelse, Kålgårdsbergsgatan, Uddevalla. Polis skickas till Kålgårdsbergsgatan efter att ett inbrottslarm lösts ut från en kiosk. Väktare som är på plats har konstaterat en krossad ruta, men vet inte om det finns någon person kvar inne i kiosken.  Polis anträffar två personer, två pojkar under 15 år, som sprungit i väg. En av dem har gods på sig som ser ut att komma från en kiosk. Båda körs hem av polis till sina vårdnadshavare. 

03.17 Stöld genom inbrott i villa, Askim Östra, Göteborg. Polis skickas till en villa varifrån ett larm inkommit. När polis anländer finns ingen person kvar på platsen, men det har varit ett inbrott med stöld i villan. Polis söker i området med hund men ingen misstänkt anträffas. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

05.32 Våldtäkt, Bergsjön Östra, Göteborg. En anmälare har träffat på en kvinna som uppger att hon blivit våldtagen utomhus av en för henne okänd man. En plats på Bergsjövägen spärras av som trolig brottsplats. Kvinnan förs till sjukhus för undersökning. Det finns ingen misstänkt eller gripen för händelsen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.