Hoppa till innehåll
Hem » 04 september 07:28, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

04 september 07:28, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

21.43 Misshandel, Kungsgatan, Varberg. En man blir misshandlad utomhus på Kungsgatan, och polis och ambulans skickas till platsen. Mannen förs med ambulans till sjukhus för kontroll. En anmälan om misshandel skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

00.58 Misshandel, Hyltevägen, Hylte. Polis kommer fram till ett bråk där en misshandel skett.  Anmälan samt motanmälan om misshandel mellan två män skrivs. Ingen av dem har behövt vård i samband med händelsen.

02.24 Trafikolycka, Tofta, Varberg. En personbil har kört in i en villatomt, vidare på en parkerad bil och därefter ut på en åker. Föraren, en man, kontrolleras av ambulans men behöver inte föras med för vård. Han tas med av polis för provtagning misstänkt för rattfylleri.

03.29 Stöld genom inbrott, Knäred, Laholm. Polis skickas till ett företag dit väktare är på väg efter inbrottslarm, och en person har hoppat in genom företagets fönster. När polis anländer finns ingen person kvar på platsen. men ett fönster har brutits upp. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.