Hoppa till innehåll
Hem » 25 augusti 07:37, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

25 augusti 07:37, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:02 Viltolycka, Timrå:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en älg på länsväg 331, Jällviksbodarna. Det finns inga uppgifter om personskador. 

23:26 Blåljussabotage, Sundsvall:
Polispatrull i Granloholm upptäcker när de kommer tillbaka till polisbilen att okänd gärningsperson gjort åverkan på en bilruta. En anmälan gällande blåljussabotage upprättas.

23:59 Brukande av falska pengar, Sundsvall:
Polisen kontaktas av personal på en restaurang i Sundsvall gällande att en kund försökt betala med en falsk 500-lapp. När kunden konfronterats har denne lämnat platsen. Polispatrull håller förhör med personal. Den falska sedeln samt en sedel som inkommit tidigare under kvällen tas i beslag. Anmälningar upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

00:59 Brand, Örnsköldsvik:
Larm om brand i ett lusthus i centrala Örnsköldsvik. Det finns inga uppgifter om att någon skadats i samband med branden. Polispatrull beordras till platsen. Lusthuset brinner ner till grunden. Brandorsaken är oklar. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

01:53 Misshandel, Sundsvall:
Polis larmas till centrala Sundsvall med anledning av ett bråk med flera personer inblandade. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård. Patrullen upprättar en anmälan gällande misshandel. Ingen är frihetsberövad i ärendet.

05:10 Viltolycka, Härnösand:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 718, väster om Härnösand. Det finns inga uppgifter om personskador. 

05:58 Trafikolycka, Örnsköldsvik:
Larm om singelolycka på E4, Arnäsvall. En personbil uppges ha kört in i mitträcket. Föraren förs med ambulans till sjukvård med oklart skadeläge. Bilen bärgas och vägen städas.

Övrigt:
En person har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.