Hoppa till innehåll
Hem » 13 augusti 09:20, Mord/dråp, försök, Mjölby

13 augusti 09:20, Mord/dråp, försök, Mjölby

Strax efter klockan 8 på lördagsmorgon kom samtal om en skadad person på en parkeringsplats i Mjölby. Ambulans och polis tog sig till platsen och brott kunde misstänkas då en man hade allvarliga skador. Mannen vårdades av sjukvården och fördes till sjukhus medan polisen inledde en förundersökning om försök till mord. Mannens skador och förutsättningarna på platsen undersöks och innan vi har konstaterat vad som hänt vill vi inte dra slutsatser om hur skadorna uppstått.

Har du sett eller hört något?

Polisen fick in samtalet om att en person var skadad strax efter 8 på morgonen. Han hittades på en parkeringsplats i området Prästgårdsliden i Mjölby. Iakttagelser från hela natten är av intresse men framförallt under morgonen. Den som har sett eller hört något är välkommen att ta en kontakt med poliserna på plats eller ringa polisen på telefon 114 14, be om att få lämna uppgifter i ärendet. Har du uppgifter om ett pågående brott, som exempelvis var en misstänkt befinner sig ringer du alltid nödnumret 112.

Polisresurser kommer att jobba i området under morgonen och förmiddagen. Avspärrningar kommer att förekomma. Förhör och insamlande att vittnesmål blir en del av arbetet, en teknisk undersökning ska också genomföras.

Kontakt för media

Frågor rörande ärendet hänvisas till polisens pressberedskap. Tommy Thorngren nås på 010-566 75 26.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.