Hoppa till innehåll
Hem » 29 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

29 juli 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.43 Göteborg, trafikolycka
I Brunnsbo har en cyklist blivit påkörd av en bilist. Efter olyckan smet bilföraren från platsen och har inte återfunnits. Cyklisten, en man i 40-årsåldern, var vaken och talbar men det är oklart om han behövde åka med ambulansen till sjukhus. En anmälan om smitning från trafikolycka samt vårdslöshet i trafik har upprättats.

01.52 Göteborg, brand
På Siriusgatan har tre bilar brunnit högst upp i ett parkeringshus. Räddningstjänsten kunde släcka branden utan att den spred sig vidare och polisen har skrivit anmälningar om skadegörelse genom brand. Inga misstänkta i nuläget.

01.57 Götene, drograttfylleri
På Norra Skaravägen stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri.

02.21 Uddevalla, försök till stöld m.m.
Tre män har gripits på Tureborgsvägen efter att ha försökt att stjäla en katalysator från en bil. Ägaren till bilen kom på dem när de försökte ta katalysatorn. I samband med det satte de sig i en bil och försökte köra på ägaren. Han klarade sig dock utan skador. Männen åkte från platsen i en bil utan att få med sig nån katalysator. Ägaren larmade polisen som strax därefter kunde stoppa bilen med de tre männen i på Dalgången. Alla tre greps och är misstänkta för försök till grov misshandel samt försök till stöld. Bilen tagen i beslag.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.