Hoppa till innehåll
Hem » 21 juli 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

21 juli 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sedan 22:00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. Tre personer har gripits för skadegörelse, se nedan. Sex personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller av annan anledning.

02:40 Polisen larmades till Plankgatan i Norrköping med anledning av pågående skadegörelse. En inringare såg hur tre personer målade med sprayfärg på en mindre byggnad tillhörande ett flerfamiljshus. Polis var snabbt på plats och kontrollerade tre personer, samtliga i 20-årsåldern, två män och en kvinna. De hade färg på fingrarna och kunde kopplas till skadegörelsen. Även sprayburkar hittades på platsen. De tre personerna greps och fördes till polisstationen för förhör. De misstänks för skadegörelse.

02:49 Polis och räddningstjänst larmades till Hultsbruk utanför Åby, Norrköping med anledning av en brand. En inringare som befann sig några hundra meter bort såg lågor. Det var en större vedhög som brann. Branden släcktes av räddningstjänsten. Åtta ungdomar kontrollerades på platsen men det deras roll i branden är oklar. Branden släcktes och en utredning om skadegörelse påbörjades. Ungdomarna, som är mellan 17-20 år kontrollerades på plats. Vårdnadshavare kontaktades gällande de som är under 18 år.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.