Hoppa till innehåll
Hem » 21 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

21 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.18 Svenljunga, grovt vapenbrott
Vid parkering utanför ICA står det ett flertal ungdomar och en kille i 18-årsåldern har en pistol  som han skjuter med upp i luften. Polis söker i området och killen kan gripas misstänkt för govt vapenbrott.

22.30 Borås, trafikolycka
På riksväg 27 är det två polisbilar som kolliderar. Den ena polispatrullen bromsar hastigt och blir då påkörd bakifrån av en bakomvarande polispatrull. Fem poliser körs till sjukhus med lindriga skador, ryggsmärtor och en handledsfraktur. En anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättas. Båda polisbilarna bärgas från platsen.

22.30 Göteborg, bråk
Polis larmas till Askimsbadet med anledning av att det är ett flertal personer som slåss. Polis kommer till platsen och det är mycket folk som varit inblandade i bråket, både barn och vuxna. Polisen skriver fyra anmälningar gällande misshandel och en av dessa körs till sjukhus för kontroll. Ingen person är gripen.

22.45 Göteborg, misshandel
Polis larmas till Stjärnbildsgatan i Bergsjön och enligt en allmänhet är det en kille som blir slagen av ett flertal personer. Polisen letar efter den slagne killen utan att finna honom.

01.54 Mariestad, misshandel
Polis larmas till hamngatan där ett flertal personer ska slåss utanför Sill & Dynamit. Polisen skriver en anmälan gällande olaga hot och misshandel. Ingen person antgräffas skadad och ingen gripen.

02.09 Tanum, trafikolycka
På E6 vid Tanum inträffar en singelolycka och polis larmas till platsen. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och vårdslöshet i trafik. I bilen fanns också tre passagerare. Alla klarande sig utan skador.

05.26 Göteborg, stöld/inbrott
Vid Mäster Johansgatan är det några män som bryter sig in i källarförråd och garage i ett flerfamiljshus. De ses avvika från platsen i en bil. I samband med att de åker från platsen kör de på några parkerade bilar. I skrivande stund är männen ej gripna och det är oklart vad de fick med sig.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.