Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-07-20 22:16:50 20 juli 20:55, Skottlossning, Eskilstuna

Uppdaterad 2022-07-20 22:16:50 20 juli 20:55, Skottlossning, Eskilstuna

20:34 Polisen larmades till området Årby med anledning av två inkommande samtal där inringarna hade hört höga smällar. Ljuden uppfattades av inringaren som skott av skjutvapen.

20:50 Polisen är på plats i Årby med flera patruller. Det syns inga tecken på brott i området. Polisen rör sig i området och pratar med personer som rör sig utomhus. Uppgifterna går isär då många personer inte har hört eller sett någonting. Polisen fortsätter att röra sig i området för att reda ut om någonting brottsligt har skett.

21:25 Polisen hittade spår som tyder på att en skottlossning har skett utanför en bostad på Årbygatan. Den platsen har spärrats av. Ingen skadad person har anträffats. Polisen har arbetat sig fram till misstanke mot en person och en husrannsakan i en bostad i Skiftinge gjordes. Den misstänkta personen befann sig i bostaden och han greps misstänkt för grovt vapenbrott. I nuläget kan inte polisen gå ut med mer information om personen som har gripits. 

22:10 Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning på brottsplatsen. Avspärrningarna där togs bort. Fortsatt husrannsakning sker i den lägenhet där den misstänka gärningspersonen greps. Personen har förts till polisstationen för förhör. En åklagare kommer sedan att besluta om anhållande. 

I nuläget finns ingen mer information att lämna i ärendet. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland