Hoppa till innehåll
Hem » 20 juli 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

20 juli 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Händelser i urval:

22.53 Det kom larm om en trafikolycka. En förare av en mopedbil hade kört in i ett räcke. Detta var på Nybyvägen i Eskilstuna. Polis, räddningstjänst och ambulans kom dit. Två personer satt i fordonet. Passageraren blödde från pannan och togs omhand av ambulanspersonal. Polisen misstänkte inget brott. Mopedbilen fick bärgas från platsen.

23.35 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en A-traktor på Eskilstunavägen i Strängnäs. Föraren fick en ordningsbot för att ha för många passagerare i fordonet, men han ville inte godta boten. Det var en kille i 15-årsåldern som körde. Polisen kontaktade vårdnadshavare om det inträffade. En anmälan upprättades.

03.15 Ett vittne ringde polisen om att några killar hade hissat upp en bil och verkade vilja stjäla hjulen. De hade sedan lämnat med alla fyra hjulen i en bil.
Detta var på Finningevägen i Strängnäs. Polis kom dit. Platsen och omständigheterna dokumenterades och en anmälan om stöld upprättades. Hjulen eller tjuvarna anträffades inte.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland