Hoppa till innehåll
Hem » 16 juli 08:34, Sammanfattning natt, Norrbottens län

16 juli 08:34, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:30 Trafikkontroll, Piteå:
Samtliga som kontrolleras vid en trafikkontroll på Sundsgatan, Backen, är utan anmärkning.

00:41 Trafikkontroll, Kalix:
Vid en trafikkontroll på E4, Vånafjärden, får en förare ordningsbot för att ha kört ett fordon som har körförbud.

00:41 Trafikbrott, Piteå:
Lastbilsförare i Öjebyn får ordningsbot för att ha kört ett släp med dubbdäck, använt handhållen mobiltelefon under färd samt kört ett släp med dubbdäck.

01:10 Viltolycka, Pajala:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en ren på länsväg 395 i höjd med flygplatsen. Inga personskador rapporteras.

01:19 Drograttfylleri, Kalix:
Bilförare i Näsbyn misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott, brott mot knivlagen samt brott mot trafikförordningen (ej iakttagit stopplikt) upprättas. En passagerare misstänks för narkotikabrott (innehav).

01:57 Drograttfylleri, Luleå:
Bilförare i Innerstaden misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott upprättas.

Övrigt:
Polisen har under natten hanterat ett ärende i Gällivare där en man misstänks ha misshandlat och hotat en kvinna som han tidigare haft en relation med. Mannen grips. Kvinnan har lämnat platsen, men anträffas. Det finns inga uppgifter om eventuellt vårdbehov. En anmälan gällande misshandel, olaga hot samt barnfridsbrott (då barn bevittnat händelsen) upprättas.

Fjorton personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. Tretton av dessa har omhändertagits i Luleå och en av dessa misstänks för våldsamt motstånd.

Polisen har även under natten utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.