Hoppa till innehåll
Hem » 04 juli 07:27, Sammanfattning natt, Dalarnas län

04 juli 07:27, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Olag hot, Mora kl.23.21

En man är misstänkt för att ha hotat en kvinna. Hotet har skett i en bostad men det är oklart vad de båda har för relation till varandra. Ingen person är frihetsberövad.

Trafikolycka vilt, Avesta kl.23.26

En mopedist har krockat med ett vildsvin utefter Lv 692 i höjd med Dalsberga. Mopedisten, en kille i de äldre tonåren, blev förd med ambulans till sjukhus med skada på en arm. Jägare har tagit hand om djuret.

Häleri, Borlänge kl. 01.07

En man är misstänkt för brott efter att han ska ha försökt sälja en misstänkt stulen moped. Mannen är i 30-årsåldern. Mopeden är tagen i beslag.

Skadegörelse, Borlänge kl. 07.19

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till biblioteket och en till Systembolaget i centrum. Polisen har varit på plats och man skriver anmälan om skadegörelse. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Stöld/inbrott, Borlänge kl. 05.19

Det har varit inbrott i en butik i Södra Backa. Polisen har varit på plats och sökt efter spår efter den eller de som har gjort inbrottet. Man skriver anmälan om stöld genom inbrott. I nuläget är det oklart vad som har blivit stulet och det är för presstalespersonen oklart hur man har tagit sig in i lokalen.

Utöver detta har vi bland annat hanterat två viltolyckor utan personskada. Vi har även hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.