Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-07-03 09:49:13 03 juli 07:04, Mord/dråp, Katrineholm

Uppdaterad 2022-07-03 09:49:13 03 juli 07:04, Mord/dråp, Katrineholm

Kl 03.45 inkom samtal om att man påträffat en svårt skadad man på campingen. Insats pågår. Förundersökning om grovt brott har inletts. Mer information kommer finnas när sådan kan meddelas.

UPPDATERING 9:15 Den man som under tidig morgon hittades svårt skadad på campingen har avlidit av sina skador. Hans anhöriga har underrättats. Mannen hittades i ett offentligt utrymme på campingen och fördes till sjukhus med sårskador på kroppen och hans liv gick inte att rädda. Skadorna verkar vara orsakade av ett vasst föremål.  Mannen var i 20-årsåldern och är hemmahörande i Stockholmstrakten. Under morgonen har kriminaltekniker kommit till brottsplatsen och har påbörjat en brottsplatsundersökning. En förundersökning om mord är påbörjad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Förhör har hållit med personer som har befunnit sig i närheten men polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna om händelsen. Du som har uppgifter att lämna ombedes att ta kontakt med poliser på plats på campingen, kontakta polisen via telefon 114 14 eller lämna tips via polisens hemsida under fliken ”tipsa polisen”. 

Polisen är på plats på campingen med flera resurser och det kan påverka verksamheten på campingen. Polisen behöver kontrollera de personer som rör sig in och ut från campingen, så man kan komma att uppmanas att visa ID-kort. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland