Hoppa till innehåll
Hem » 30 juni 06:04, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

30 juni 06:04, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01.57 Olovlig körning, Remmene, Herrljunga. Polispatrull stoppar en A-traktor för kontroll, och i samband med det tas den i beslag. En anmälan om olovlig körning skrivs.

00.58 Stöld genom inbrott, Norrmalm, Skövde. Polis skickas till Norrmalm, där personer uppges tillgripa gods från ett företagslager. Polis stoppar gör kontroll av en bil som lämnat, och en anmälan stöld genom inbrott skrivs.

02.41 Brand, Vinninga, Lidköping. En bil parkerad på en pendelparkering brinner, och polis samt räddningstjänst larmas till platsen. Branden släcks, och då branden misstänks vara anlagd skrivs en anmälan skadegörelse genom brand. 

00.42 Rattfylleri, Gärdhemsvägen, Trollhättan. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott genom eget bruk.

01.20 Olovlig körning, väg 160, Söbben, Orust. Polis stannar en personbil för kontroll där föraren, en kvinna, saknar körkort. Hon rapporteras för olovlig körning, och bilen bärgas i beslag enligt trafikbrottslagen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.