Hoppa till innehåll
Hem » 22 juni 08:17, Sammanfattning natt, Södermanlands län

22 juni 08:17, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

Man gripen misstänkt för flera brott, Trosa

00:16 Polisen larmades till en adress i Trosa med anledning av en hotfull situation utomhus. Den misstänkte är en man i 30-årsålern och den drabbade är en pojke i 15-årsåldern.

Mannen ska ha försökt att misshandla pojken med ett tillhygge samt hotat pojken genom att visa upp tillhygget. Den misstänkte mannen hade lämnat platsen men efter utredningsåtgärder kunde polis lokalisera och gripa honom.

Brottsrubriceringarna är försök till grov misshandel, grovt olaga hot samt brott mot knivlagen. Under onsdagsmorgonen anhölls mannen. Pojken ska inte ha fått fysiska skador.

Man biten av tjänstehund, Strängnäs

01:41 En hundpatrull befann sig vid Eldsundsviken i Strängnäs. Patrullen skulle stoppa och kontrollera bilen men föraren körde ner i diket och sprang från platsen.

Hundpatrullen fångade in föraren som sprang. Föraren blev biten av tjänstehunden och fördes till sjukhus för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar körkort och visade tecken på narkotikapåverkan.

Han misstänks för drograttfylleri, olovlig körning, ringa narkotikabrott genom innehav samt eget bruk. Han fick följa med för provtagning

Duo misstänks för flera brott, Strängnäs

02:49 En polispatrull befann sig vid Svälten-området i Strängnäs när patrullen observerade ett fordon vid ett skyddsobjekt.

Vid husrannsakan i fordonet påträffas misstänkt stöldgods.

En man i 20-årsåldern greps misstänkt för två fall av stöld. Under tisdagsmorgonen anhölls mannen. Han är även misstänkt för brott mot skyddslagen.

Den andra personen som kontrollerades är en pojke i 15-årsåldern. Han är också misstänkt för två fall av stöld samt brott mot skyddslagen. Han överlämnades till vårdnadshavare.

Fler brottsrubriceringar kan tillkomma.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland