Hoppa till innehåll
Hem » 19 juni 08:35, Rattfylleri, Borlänge

19 juni 08:35, Rattfylleri, Borlänge

Polisen får samtal från en person som tror att en bilist kör bil under påverkan av någonting. Anmälaren har sett en parkerad bil och ser sedan hur tre personer kommer gående mot bilen. I vart fall en av dem ser påverkad ut.

Bilen försvinner från platsen och en polispatrull får stopp på den vid Tjärnarondellen.

Föraren, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk och grov olovlig körning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Dela gärna detta inlägg:

1 kommentar till “19 juni 08:35, Rattfylleri, Borlänge”

  1. Mitt namn, maya elijah Efter 12 års äktenskap grälade min man och jag på ett eller annat sätt tills han slutligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara mot barnen, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Jag tänker på honom varje dag och natt och jag önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag sökte hjälp online och hittade en webbsida som antyder att Dr Alaba kunde hjälpa hans tidigare ex att återvända. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra. Jag gjorde det och sedan gjorde han mig till en kärleksförtrollning. 48 timmar senare ringde min man mig verkligen och berättade att han verkligen saknar barnen också, så fantastiskt!! Så, så han kom tillbaka den dagen, med mycket kärlek och glädje, och bad om ursäkt för sitt misstag och smärtan han åsamkade mig och barnen. Vårt äktenskap var starkare än tidigare, allt tack vare Dr. alaba. Han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min historia på nätet att Dr alaba var en sann och kraftfull trollkarl. Jag kommer alltid att be att hon lever länge för att hjälpa sina barn i nöden, om du är här och behöver ett ex tillbaka eller din man har gått vidare till en annan kvinna, sluta gråta, kontakta detta kraftfulla stavningshjul direkt. Här är hans kontaktadress på: {dralaba3000@gmail.com} eller WhatsApp / viber honom via hans kontakt nedan +1(425) 477-2744 Tack Dr. alaba.

Lämna ett svar

Blåljus Dalarna.