Hoppa till innehåll
Hem » 12 juni 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

12 juni 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Kl 21.20 Halmstad, trafikolycka, singel
Polis och ambulans kallas till en singelolycka med personbil vid Nissastigen. Bilen har enligt SOS kört in i ett räcke på platsen. Bilen och dess förare, en kvinna anträffas på platsen. Inta kända personskador. Kvinnan får blåsa och misstänks därefter för grovt rattfylleri.Hon medtogs för provtagning. 

Kl 23.41 Halmstad, rån av moped
Polisen får larm om pågående rån av en moped vid Furulundskolan. Flera yngre gärningsmän ska ha hotat med en större kniv och tillgripit en moped, allt enligt vitten. Gärningsmännen som var maskerade ska sedan ha lämnat platsen på mopeden och elsparkcyklar. Ägaren till mopeden en ung pojke ska finnas kvar på platsen. Polis åker mot platsen. Mopedägaren anträffas. Allt stämmer med vad vitten uppgett. Den stulna mopeden har lämnat i riktning Galgberget. Polis söker efter gärningsmän och moped men ingen av dem anträffas. Anmälan om rån urättas.  

Kl 04.04. Frillesås, personrån
En förälder till en flicka född -05 ringer polisen och uppger att hennes dotter blivit rånad på sin mobiltelefon vid en hållplats. Gärningsmannenuppges ha tagit ett sk stryptag på flickan och därefter tillgripit mobilen. Pappan till flickan ska vara ute och söka efter gärningsmannen tillsammans med dottern. 
Polis åker till platsen. Gärningsmannen anträffas aldrig. Inga uppgifter om skador på flickan. Anmälan upprättas med rubricering rån. 

———————————————————————————————————————

Halland, misshandel i relation
Polis kallas under natten till en bostad i Halland efter det att en kvinna uppgivit att hon blivit slagen av sin man så hon fallit. Hon uppger själv att hon inte fått några skador. Samtidigt säger hon att detta ska ha inträffat tidigare.

Polis åker till platsen. På plats tar polisen uppgifter och upprättar anmälan. ingen gripen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.