Hoppa till innehåll
Hem » 01 juni 06:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

01 juni 06:48, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:50 Polisen larmades till en butik på Kungsgatan i Norrköping med anledning av en skadegörelse. En man ska ha haft sönder flera rutor till lokalen med ett tillhygge. Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsman påträffades. Flera rutor ska ha skadats. Händelsen rubriceras som skadegörelse, det finns ingen misstänkt i nuläget.

02:20 Polisen fick samtal om en misstänkt berusad bilist i Skärblacka, Norrköping. Bilisten hade kört vingligt. Flera polispatruller involverades i ärendet och senare påträffades den aktuella bilen utanför Skärblacka i området Horken. Bilen var parkerad och i anslutning till bilen befann sig en misstänkt förare som är en man i 25-årsåldern. Han var berusad och misstänks för grovt rattfylleri och grov olovlig körning. Han fick följa med för provtagning.

04:23 Polisen larmades om en skadegörelse i centrala Linköping. Det var en man som hade krossat minst ett fönster till ett café. Polis åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar. Händelsen rubriceras som skadegörelse, det finns ingen misstänkt i nuläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.