Hoppa till innehåll
Hem » 29 maj 12:00, Misshandel, grov, Linköping

29 maj 12:00, Misshandel, grov, Linköping

Under söndagsförmiddagen har polisen arbetat med ett ärende i Linköping. Då det har rått oklarheter kring vad som hade hänt kommuniceras ärendet först nu.

06:28 Polisen larmades till Storgatan i Linköping med anledning av ett bråk mellan två personer i anslutning till en bankomat. Polisen uppfattade initialt att det kunde ha handlat om ett rån. När polisen kom på plats fanns inga personer kvar.

En man och en kvinna anträffades dock i en närliggande park. Mannen, som är i 25-årsåldern, hade sårskador på överkroppen. I anslutning till kvinnan hittades en kniv. Misstanke uppstod om att kvinnan hade skadat mannen och hon greps misstänkt för grov misshandel.

Mannen uppger att skadorna inte har orsakats av kvinnan men polisen misstänker trots de uppgifterna att det är så. Polisen skjutsade mannen till sjukhus för vård av sina skador. Han verkade inte vara allvarligt skadad.

10:24 Kvinnan, som är straffmyndig men under 18 år, släpptes efter beslut av åklagare. Hon är dock fortfarande skäligen misstänkt för grov misshandel. Mannen och kvinnan känner varandra.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.