Hoppa till innehåll
Hem » 27 maj 06:06, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

27 maj 06:06, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20.36 Rattfylleri, Storgatan, Tibro. Polis toppar en personbil, för kontroll där föraren, en man, blåser positivt för alkohol. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri, och polis omhändertas hans körkort. 

22.37 Stöld genom inbrott, Ulvesborg, Tidaholm. Polis skickas till idrottsplatsen med anledning av pågående inbrott i en kiosk. När polis anländer konstateras att det varit ett inbrott, men ingen person finns kvar på platsen. En anmälan skrivs. Det är okänt vad som tillgripts.

23.12 Skadegörelse, Färgaregatan, Alingsås. Polis skickas till Färgaregatan, där tre bilar fått sina rutor sönderslagna samt skyltfönster till ett fik. Polis utför en brottsplatsundersökning och en anmälan om skadegörelse skrivs.

05.20 Brand, Helendalsvägen, Uddevalla. Polis och räddningstjänst skickas till Helendalsvägen där det brinner i en moped. Mopeden visar sig vara tillgripen i närheten. Branden är av mindre omfattning och mopeden lämnas tillbaka till sin ägare. 

Misshandel, relation, polisområde Fyrbodal. Polis skickas till en bostad där en man och en kvinna bråkar, och kvinnan uppger att mannen slagit henne. När polis varit på plats i bostaden upprättas anmälan samt motanmälan gällande misshandel. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.