Hoppa till innehåll
Hem » 10 maj 15:09, Stöld/inbrott, Sävsjö

10 maj 15:09, Stöld/inbrott, Sävsjö

09.45 Polisen fick samtal om ett inbrott i en bostad på landet utanför Sävsjö. Det hade hörts ljud från övervåningen och en granne hade sedan sett ett par personer lämna platsen i bil, med en hel del gods. Polisen skickade flera patruller till området.

10.30 En polispatrull meddelade att de hade kontroll på två personer vid en bil på länsväg 820, någon mil söder om Malmbäck. I bilen satt två män, båda greps, misstänkta för grov stöld genom inbrott. De gripna är män i 20- och 35-årsåldern.
Polisen kommer att undersöka var godset som fanns i bilen kommer ifrån. Bilen togs i beslag för teknisk undersökning. Polisen sökte också med hund i området för att säkra eventuella spår.

Vid kl 15 på tisdagen var båda fortsatt gripna, ej anhållna.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.