Hoppa till innehåll
Hem » 07 maj 07:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07 maj 07:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:19 Polisen blev kontaktad av en person som noterat en vinglig bilist på E4 i närheten av trafikplats 90, Vaggeryd Norra. Senare påträffade en polispatrull den aktuella bilisten och stoppade fordonet, detta skedde i höjd med Torsvik, Jönköping. Föraren, en man i 35-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning.

00:33 Polisen larmades till riksväg 26 i Mullsjö med anledning av en viltolycka. En personbil kolliderade med en älg. Ingen person ska ha skadats fysiskt. Älgen försvann från platsen. Inga misstankar om brott.

03:54 Polisen fick vetskap om en misshandel som hade inträffade tidigare. Strax efter klockan 02:00 ska en man ha blivit misshandlad av, för honom, okända gärningsmän. Misshandeln ska ha inträffat utomhus på Skolgatan i Jönköping. Ungefär 5-6 personer ska ha konfronterat mannen och misshandlat honom. Den drabbade mannen, som är i 30-årsåldern, var inte i behov av akut sjukvård. Händelsen rubriceras som misshandel, det finns ingen misstänkt för brottet.  

05:39 Polisen larmades om ett personrån som inträffat utomhus i Taberg, Jönköping. Tre gärningspersoner ska ha rånat en man på hans tillhörigheter, han har bland annat blivit av med sin telefon. Den drabbade mannen är i 30-årsåldern. Händelsen rubriceras som rån, det finns ingen misstänkt i nuläget. Polisens presstjänst har inga uppgifter om mannens eventuella personskador.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.