Hoppa till innehåll
Hem » 03 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22.47 Göteborg, brand
Räddningstjänsten larmades till Senapsgatan där det brann i en lägenhet. De två boende i lägenheten hade tagit sig ut och branden kunde snabbt släckas. Troligen har branden startat vid spisen i samband med matlagning. En person som andats in rök fick åka med till sjukhuset för kontroll. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats.

23.36 Göteborg, rån
En man i 35-årsåldern uppger att han för cirka en timme sen blivit rånad i Hammarkullen. Han hade precis tagit ut pengar från en bankomat när en man med munskydd kom fram och hotade honom med en kniv. Han tog pengarna, cirka 6.000 kronor, och försvann från platsen. Den rånade tog sig hem till sin bostad och ringde polisen. Han fick inga fysiska skador. En anmälan om grovt rån har skrivits men i nuläget finns ingen misstänkt.

02.43 Uddevalla, trafikolycka
På E6 vid Hogstorp har tre fordon varit inblandade i en olycka. Först kolliderade troligen en personbil och en lätt lastbil och därefter kom en större lastbil och körde in i olyckan. Vägen har efter olyckan varit avstängd men ska nu vara öppen igen. Föraren av bilen, en kvinna i 75-årsåldern, avled på plats och hennes anhöriga är underrättade. En person fördes till sjukhus med lindriga skador. Fordonen tagna i beslag för teknisk undersökning och en förundersökning om vårdslöshet i trafik har inletts.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.