Hoppa till innehåll
Hem » 23 april 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

23 april 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, men ett 20-tal personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, psykisk ohälsa, eller störande av allmän ordning. En händelse sticker ut:

02.08 Polis och ambulans larmades till en restaurang på Grosvadsvägen i Finspång. En man hade en skadad i benet. Polis och ambulans kom dit. Mannen ska ha försökt avstyra ett bråk utanför restaurangen, och i samband med det skadats med ett vasst tillhygge. Han fördes till sjukhus med ambulans. Polisen sökte efter de som ska ha varit inblandade i bråket, men utan framgång.
En anmälan om grov misshandel upprättades. Den drabbade är en man i 25-årsåldern. Polisen kommer att undersöka övervakningskameror etc för att försöka identifiera de som var inblandade i bråket från början.

Utöver detta har polisen hanterat bråk som inte lett till frihetsberövande eller allvarliga personskador, trafikbrott, psykisk ohälsa, samtal om störande körning och hög musik från bilburen ungdom, etc. Patrullerna har också hanterat larm från allmänheten och på eget initiativ som inte lett till brottsmisstankar.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.