Hoppa till innehåll
Hem » 23 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

23 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

22.45 Falkenberg, skadegörelse genom brand.
På Ormvråksgatan har någon försökt att tända eld på ett garage genom att tända eld på något inne i ett garage men som tur var så tog det sig inte fullt ut. Vittne såg hur personer lämnade platsen precis innan det börjat brinna. Man har även försökt att tända eld på ett soprum men där hann man släcka innan det blev omfattande. Polis skriver 2 st anmälningar om skadegörelse genom brand.

05.04 Laholm, inbrottsstöld.
Ett kameralarm går från en verkstad i området Ränneslöv. Man kan se en person som monterar ut ett fönster till företaget och sedan tar sig in. En patrull till platsen men då har tjuven redan hunnit  lämna. En brottsplatsundersökning utförs och en del saker tas i beslag för spårsäkring.

05.14 Laholm, inbrottsstöld.
Någon har brutit sig in i en villa i Våxtorp genom att med hjälp av en spade bryta upp ett fönster för att sedan tagit sig in. Ingen hemma i bostaden och det är lite oklart vad som tillgripits. En brottsplatsundersökning kommer att äga rum senare under lördagen, ingen gripen.

05.37 Varberg, personrån.
En person uppger att han blivit rånad på sin mobiltelefon av tre för honom okända personer när han stod vid en hållplats i området Sörse. Han får hjälp med att kontakta polis som kommer till platsen för att hålla förhör samt ta uppgifter för en anmälan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.