Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-04-22 07:02:36 22 april 06:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Uppdaterad 2022-04-22 07:02:36 22 april 06:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sedan midnatt mot fredagen har polisens regionledningscentral hanterat 22 ärenden som rör Jönköpings län. En man har gripits misstänkt för stöld av diesel, se nedan. I övrigt har inga brott av allvarlig karaktär kommit till polisens kännedom.

23:44 Polisen larmades till Ekvägen i Kulltorp utanför Gnosjö. Flera personer hade setts röra sig omkring en parkerad lastbil. Polis kom på plats och kontrollerade en bil som befann sig i anslutning till platsen. Föraren, en man i 20-årsåldern som var ensam i bilen, greps misstänkt för stöld av diesel. I bilen hittades dieseldunkar. Då polisen misstänker att det har funnits flera gärningspersoner sökte man på platsen efter dessa med bland annat hundpatrull. Vid 03-tiden avbröts sökandet. Inga ytterligare personer hittades.

En anmälan om stöld är upprättad.

02:05 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en industriarbetsplats i Hillerstorp med anledning av en brand i en maskin. Räddningstjänsten släckte branden och ambulanspersonal kontrollerade två personer som hade andats in en mindre mängd rök.

En anmälan är upprättad och en utredning om arbetsplatsolycka alternativt framkallande av fara för annan.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.