Hoppa till innehåll
Hem » 10 april 08:26, Sammanfattning natt, Örebro län

10 april 08:26, Sammanfattning natt, Örebro län

Stöld genom inbrott, Örebro kl. 22.26

En eller flera okända personer har brutit sig in i en byggnad på Holmen och därefter har man tagit sig vidare till olika kontor. Polisen har varit på plats men det är oklart vad som har blivit stulet. Det finns ingen misstänkt i detta ärende. 

Narkotikabrott, Kumla kl.00.10

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika i Kvarnparken. Mannen fick åka med på provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Våld mot tjänsteman, Lindesberg kl.00.40

En man i 25-årsåldern är misstänkt för brott mot en ordningsvakt vid en restaurang i centrum. Ordningsvakten har inte behövt uppsöka akutsjukvård.

Misshandel, Örebro kl. 01.30

Det har varit bråk på en fest i Brunnsparken. En kvinna i 45-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en annan person men det är i nuläget oklart vem den personen är. En man i 50-årsåldern är utsatt för en misshandel men i det ärendet finns det ingen misstänkt. Det finns ingen information om att någon person ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Stöld genom inbrott, Karlskoga kl.01.59

En eller flera okända personer har klippt upp staketet till ett företag i Kilsta industriområde. I nuläget är det oklart vad som har blivit stulet men polisen skriver en anmälan om stöld. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Utöver detta har man hanterat 7 personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Man har hanterat två ärenden gällande misstänkt rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.