Hoppa till innehåll
Hem » 08 april 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

08 april 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon!

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:06 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Brokindsleden i Linköping. Bilisten, en kvinna i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Hon misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning. I bilen satt även en man, han är i 20-årsåldern. Han visade också tecken på narkotikapåverkan och han hade misstänkt narkotika på sig. Han misstänks för ringa narkotikabrott innehav samt ringa narkotikabrott eget bruk. Han fick följa med för provtagning.

00:52 Polisen larmades om en olycka som inträffat på E4 Lövstad, Norrköping. En personbil hade kört av vägen. Tre personer färdades i bilen och samtliga fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Det finns inga misstankar om brott.

04:12 Polisen larmades till en restaurang på Malmgatan i Norrköping med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. En dörr till lokalen var trasig. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott. Vad som stulits är inte preciserat i nuläget. Det finns ingen misstänkt för brottet.

05:12 Polisen larmades till en restaurang  på Stockholmsvägen i Norrköping. Personer i närområdet hade noterat att minst en ruta var krossad till lokalen. Polis åkte till platsen. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet. Vad som har stulits är inte preciserat. 

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.