Hoppa till innehåll
Hem » 05 april 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

05 april 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhöändertagits men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.15 ett SOS-larm kom till polisen om att ett tåg skulle ha kört på något vid Vikingstad station. Polisen åkte till platsen tillsammans med räddningstjänsten. Det visade sig vara en cykel som legat på spåret och blivit påkörd. Någon har även slagit sönder glasrutor på flera väntkurer i anslutni g till stationen. Polisen har påbörjat en utredning om sabotage och skadegörelse. Polisen tar gärna emot tips och iakttagelser om vem som kan ligga bakom brotten.

03.08 polisen fick ett SOS-larm om trafikolycka på länsväg 660 i Kisa. Polisen åkte till olycksplatsen. en person fördes till sjukhus med ambulans. En kvinnlig bilförare i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri och olovlig körning.

05.04 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 vid Ingelstad Norrköping där en bilist kört in i ett vägräcke. Ingen personskada.

05.58 polisen fick samtal om att en bil fått en ruta inslagen på parkeringen Albrektvägen i Norrköping. Någon har slagit sönder rutan och sedan monterat bort hela instrumenpanelen och ratten. Polisen har påbörjat en utredning om stöld. Polisen tar gärna emot tips om händelsen, som inträffat på Coops parkering.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.