Hoppa till innehåll
Hem » 03 april 08:34, Skadegörelse, Norrköping

03 april 08:34, Skadegörelse, Norrköping

05.51 polisen fick det första av flera samtal om pågående skadegörelse på Hagagatan i Norrköping. En av inringarna berättade att två personer befann sig på Hagagatan och att de kastade gatsten på parkerade bilar.

05.56 polisen är på plats i området.

05.58 en av de misstänkta är nu handfängslad och omhändertagen. Det är en man i 30-årsåldern och han misstänks ha gjort skadegörelse på tre bilar som har varierande skador, huvudsakligen sönderlsagna glasrutor. Mannen förs till polisarresten för tillnyktring och senare förhör.

Polisen har hållit förhör med vittnen som gjort iakttagelser. Det verkar som att en av de båda männen som syntes på platsen inte kan misstänkas för skadegörelse, men han är identifierad ifall det kommer nya vittnesuppgifter som ändrar misstankeläget. 

Polisen har påbörjat tre utredningar om skadegörelse och tre bilägare är drabbade. De skadade bilarna är en vit KIA, en ljusgrå SAAB och vit Volkswagen crafter. 

Bilägare som har bilar parkerade på Hagagatan ombeds att se till sina bilar och omgående anmäla eventuella ytterligare brott till polisen på telefon 114 14.

Polisen vill rikta ett tack till alla inringare/vittnen som larmade och möjliggjorde polisens ingripande.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.